SPIRALNY tillhandahåller ett komplett utbud av fastighetstjänster. Vi strävar efter att möta kundernas behov med känsla för detaljer, omsorg och effektivitet, och arbetar outtröttligt för att göra processen att köpa, sälja, hyra eller förvalta fastigheter enkel och rolig.

Vårt kontor ligger på One Rockefeller Plaza, i hjärtat av Manhattan.

Hyra fastigheter i New York
Att hyra en fastighet på Manhattan eller andra stadsdelar i NYC kan vara en utmaning. Hyresvärdar (ägare) kommer att kräva att du tillhandahåller bevis på din inkomst, amerikanska kontoutdrag, skattedeklarationer och godkänner en kreditprövning.
Av olika anledningar är det inte alltid möjligt att tillhandahålla det dokument som krävs.
SPiRALNY hjälper dig att hyra en lägenhet på Manhattan, Brooklyn eller Queens även om du inte har alla nödvändiga dokument. Vårt team hittar alltid de bästa alternativen för våra kunder. Vi arbetar med utlänningar och företagskunder, vi tillhandahåller ett brett utbud av lyxfastigheter i staden.
Vi har alternativ för att hyra lägenheter på Manhattan under en kortare period och möjlighet att hyra lägenheter med möbler.

Köpa och sälja fastigheter i New York
Med en befolkning på över 8,2 miljoner är New York City utan tvekan ett av de största finansiella, kulturella och affärscentra i världen. Stadens inflytande inom politik, utbildning, underhållning, media, mode och konst gör den till en av de mest framgångsrika städerna i världen.

Staden, som är hem för en befolkning med hög inkomst och livskvalitet, erbjuder ett oändligt antal kulturaktiviteter och underhållning.

New York är också centrum för internationell handel och världsekonomi. Av denna anledning har många internationella företag öppnat sina kontor i New York.
Staden är ett stort centrum för finans, försäkring, fastigheter, media och konst i USA.

Fastighetspriserna i New York är stabila, och särskilt på Manhattan. Kriser eller en pandemi påverkar inte priset nämnvärt, vilket skapar goda förutsättningar för investeringar.

Fastigheter i New York
I New York City finns det funktioner på fastighetsmarknaden.
Det speciella med fastighetsmarknaden i New York är att den har två huvudtyper av egendom: lägenheter (eller bostadsrätter) och kooperativ. Det finns även privata hus som kan bebos av en familj eller som kan delas upp i flera lägenheter.

real-estate-sellers-concessions

Fastighetsköpprocess
Processen att köpa fastigheter i USA börjar med beslutet om frågan om finansiering.
I USA finns det ett stort antal alternativ för att finansiera köp av fastigheter. Detta kan vara ett kontantköp eller lånealternativ. Vårt team hjälper dig att hitta det bästa alternativet för dig.
När frågan om ekonomi är löst kan du börja välja fastighet.
Efter att ha kommit överens om priset börjar advokater arbeta. I USA förbereds fastighetstransaktioner uteslutande av advokater.
Efter att ha undertecknat kontraktet genomför de som regel en inspektion av fastigheten.
Vid besiktningen är det möjligt att avslöja dolda haverier, överträdelser eller fel under byggnationen.
Detta följs av processen för godkännande av lånet av banken, beräkning och stängning av transaktionen.
Under hela processen uppstår ett stort antal andra frågor där SPiRALNY-teamet hittar en lösning.

Finansiering (lån)
I USA finns det ett stort antal olika former och program för finansiering av köp av fastigheter.
Däribland finns möjligheten att få finansiering från utlandet.

New Yorks fastighetsmarknad är en unik och konkurrenskraftig plats. Med hög efterfrågan och begränsat lager kan det vara svårt att veta när det är bäst att köpa en fastighet. I den här bloggen kommer vi att utforska den bästa tiden att köpa en fastighet i NYC och faktorerna att tänka på när du fattar ditt beslut.

Köp under lågsäsong

En av de bästa tiderna att köpa en fastighet i NYC är under lågsäsong. Normalt sträcker sig lågsäsongen från senhösten till vintermånaderna. Under denna tid är det färre köpare på marknaden, vilket innebär mindre konkurrens om fastigheterna. Som ett resultat kan säljare vara mer motiverade att förhandla om pris, och du kanske kan få en bättre affär.

Slutet av månaden eller kvartalet

En annan tid att tänka på när du köper en fastighet i NYC är i slutet av månaden eller kvartalet. Många säljare har specifika tidslinjer för att sälja sina fastigheter och kan vara mer villiga att förhandla fram ett avtal mot slutet av månaden eller kvartalet när de försöker nå specifika mål. Du kanske kan utnyttja denna timing till din fördel och förhandla fram en bättre affär.

Ekonomiska faktorer

Ekonomiska faktorer spelar också en viktig roll på fastighetsmarknaden i NYC. När ekonomin är stark är det vanligtvis större efterfrågan på fastigheter. Omvänt, när ekonomin är svag kan det bli mindre efterfrågan. Om du funderar på att köpa en fastighet i NYC är det värt att överväga ekonomins tillstånd och den potentiella inverkan det kan ha på fastighetsmarknaden.

Marknadsinventering

Inventeringen av tillgängliga fastigheter är en annan avgörande faktor att tänka på när man vill köpa en fastighet i NYC. När det finns ett stort lager av fastigheter tillgängliga kan du kanske förhandla fram en bättre affär. Däremot, när lagret är lågt, är det vanligtvis mer konkurrens, vilket kan leda till högre priser.

Bolåneräntor

Bolåneräntor spelar också en viktig roll på fastighetsmarknaden i NYC. När bolåneräntorna är låga, kan köpare vara mer benägna att komma in på marknaden och köpa en fastighet. Omvänt, när priserna är höga, kan köpare vara mindre benägna att köpa en fastighet, vilket kan resultera i lägre efterfrågan och lägre priser.

Slutsats:

Att köpa en fastighet i NYC är en betydande investering, och det är viktigt att överväga den bästa tiden att göra ditt köp. Även om det inte finns någon “perfekt” tidpunkt att köpa, finns det vissa faktorer som du bör överväga, inklusive köp under lågsäsong, timing i slutet av månaden eller kvartalet, ekonomiska faktorer, marknadslager och bolåneräntor. Genom att noga överväga dessa faktorer och arbeta med en kunnig fastighetsmäklare kan du fatta ett välinformerat beslut och säkra en fastighet som passar dina behov och budget. Kom ihåg att göra din research, vara flexibel och ha tålamod, så är du på god väg att bli en framgångsrik fastighetsägare i NYC.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Written by blog_spiralny